Home / Actual / Săceleanul Alexandru Ţăruş concureză pentru titlul de “Cel mai bun jucător român din străinătate”

Săceleanul Alexandru Ţăruş concureză pentru titlul de “Cel mai bun jucător român din străinătate”

Rugbyul românesc încheie un sezon 2017, în care echipa naţională a cucerit după şapte ani titlul european, învingând Georgia, 8-7, în manşa tur a Rugby Europe Championship şi a terminat pe locul 15 în ierarhia World Rugby.

La final de an, Federaţia Română de Rugby vă oferă şansa de a alege cei mai buni jucători şi antrenori  din competiţiile interne.

La fiecare categorie propusă există cinci nominalizări. Votul durează până pe 18 decembrie, ora 10:00.

La categoria “Cel mai bun jucător român din străinătate” concurează în acest an şi un săcelean, Alexandru Ţăruş.

Il puteti vota pe Alexandru Ţăruş, pe link-ul de mai jos de pe site-ul Federatiei Romane de Rugby.

⇒ VOT site Federatia Romana de Rugby ⇐

Acesta evoluează la echipa Sale Sharks din Marea Britanie şi a avut prestaţii lăudate în presa de specialitate atât la echipa de club, cât şi la cea naţională.

Procedura de vot: Lynn Howells – Director Tehnic echipa nationala, Bogdan Muntean – antrenor federal si Ciprian Popa, Director national de Dezvoltare.

Acestia vor oferi fiecaruia dintre jucatorii nominalizati puncte de la 1 la 5. Castigatorul votului de pe site-ul FRR va mai primi alte 3 puncte. Jucatorul care va aduna cele mai multe puncte va fi declarat castigator.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply