Home / Actual / Săcelean prins după ce a furat un telefon și s-a pozat cu el!

Săcelean prins după ce a furat un telefon și s-a pozat cu el!

Un tânăr din Săcele a sustras mai multe bunuri dintr-un tren de călători, dar a fost identificat de poliţiştii Biroului de Transporturi Feroviare Covasna.

Potrivit şefului Poliţiei Transporturi Feroviare Covasna, Marian Tănase, tânărul a fost prins într-un tren care circula pe ruta Cluj-Bucureşti, după ce a furat un telefon mobil de ultimă generaţie şi suma de 155 de lei din poşeta unei tinere care adormise.

Hotul a folosit telefonul victimei, s-a fotografiat şi a postat fotografiile pe reţeaua de socializare, iar în felul acesta Politia a reuşit să-l identifice!!!!

Pe baza fotografiilor postate de către acesta pe internet, oamenii legii au stabilit că tânărul, în vârstă de 27 de ani, este şi autorul altui furt comis la sfârşitul anului trecut, rămas până acum cu autor necunoscut.

Bunurile au fost recuperate şi restituite persoanei păgubite, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

conform weradio.ro si newsbv.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply