Home / Actual / Săcelean cercetat în stare de libertate după ce i-a rupt piciorul fiului său

Săcelean cercetat în stare de libertate după ce i-a rupt piciorul fiului său

Un săcelean în vârstă de 30 de ani este cercetat în stare de libertate pentru violență în familie, după ce în seara zilei de duminică 3 septembrie și-ar fi agresat fiul de 7 ani, provocându-i acestuia o fractură la nivelul tibiei. 

În jurul orelor 22.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați, de către o femeie de 27 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau la domiciliul părinților ei, concubinul său l-a agresat fizic pe fiul lor minor în vârstă de 7 ani.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au identificat bărbatul, de 30 ani, care pe fondul unor neînțelegeri cu concubina sa și a unui conflict cu aceasta, și-a agresat fiul minor, prinzându-i acestuia piciorul între tocul și ușa de acces în locuință. Minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Brașov unde i s-a stabilit diagnosticul de ”fractură treime medie tibie dreaptă” și nu a rămas internat. Împotriva bărbatului a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

Gabriela Dinu – purtător de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a formulat propunere pentru arestarea preventivă a bărbatului, dar magistratul a respins solicitarea și a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Poliției Municipiului Săcele, în dosarul penal instrumentat sub supravegherea unității de parchet competente, pentru stabilirea cu exactitate a întregii stări de fapt.

Farmacia Precizia

Leave a Reply