Home / Actual / “Sacelele pedaleaza” – un eveniment constant pentru iubitorii de miscare

“Sacelele pedaleaza” – un eveniment constant pentru iubitorii de miscare

sacele pedaleaza 3Acţiunea “Săcelele pedalează” a fost iniţiată de cei de la asociaţia HMIK (Asociaţia tinerilor maghiari din cele Şapte Sate), iar împreună cu sprijinul Primăriei mun. Săcele şi al Polţiei mun. Săcele se desfăşoară pe perioada verii şi a toamnei, în fiecare vineri din prima săptămână a lunii.

Luna aceasta a fost organizată pentru a treia oară, urmând a se mai organiza în august, septembrie şi octombrie. Scopul evenimentului este de a mobiliza comunitatea săceleană pentru a practica mersul cu bicicleta, ca şi un mijloc alternativ de transport sănătos şi nepoluant, dar şi pentru a motiva tineretul săcelean pentru a face mai multă mişcare şi sport.

Prima acţiune din luna mai a avut peste 150 de participanţi, cea din iunie cca 50 de participanţi, iar cea din iulie cca 125 de participanţi. Pe lăngă cei din Săcele au venit şi numeroşi braşoveni din cadrul asociaţiei “Braşovul pedalează” pentru a participa la această acţiine.

Organizatorii îi aşteaptă cu drag pe toţi cei care sunt pasionaţi de bicicletă să participe la eveniment, site-ul nostru www.saceleanul.ro urmand a mediatiza si urmatoarele intalniri.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply