Home / Actual / Săcele: Locuitorii din zona Baciu cer măsuri pentru siguranța traficului

Săcele: Locuitorii din zona Baciu cer măsuri pentru siguranța traficului

Accidentul de ieri, de pe Bulevardul Brasovului din zona Baciu, unul in care au fost implicate 5 autovehicule nu a ramas fara reactie in comunitate.

Locuitorii din zona spun ca pe acest segment al drumului principal din Municipiul Sacele se circula adesea cu viteze foarte mari, mult peste limita maxima de 50 de km/h.

Iata ce spune un sacelean pe subiect, despre implicarea administratiei locale, dar si despre solicitarile locuitorilor:

În zona aceasta se circulă MEREU cu viteză foarte mare , acest accident este doar unul dintr-un șir foarte lung de astfel de accidente !!!

Locatarii din zonă au cerut sub semnătură (notificare), Primăriei Săcele , Poliției Române Mun. Săcele cat și Comisiei de Circulație în mod expres montarea de limitatoare de viteză, linie continuă , o trecere de pietoni sau o altă soluției , atitudinea Primăriei ptr a găsi o soluție a fost NULĂ !!! Au RESPINS cererea locatarilor din zona!!! Și nu puțini ….

Azi nu au fost victime, dar data viitoare 🙏…… uitați de cei decedați în trecutul apropiat 🙏!

Bine ca exista aceste limitatoare de viteză un pic mai jos pe o stradă necirculata și cu lungimea de 100m 👍bravo Primăriei !

Speram să ajungă și în masa media centrală cat mai curând posibil această situație reclamata în trecut și din care se continuă să se producă astfel de accidente cu victime.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia