Home / Actual / Sacele, cartier al Brasovului – ordonanta secreta a Guvernului?

Sacele, cartier al Brasovului – ordonanta secreta a Guvernului?

O informaţie şoc a apărut chiar astăzi, 1 aprilie 2015, pe site-ul specializat cu publicarea Ordonanţelor de Urgenţă ale Guvernului României condus de Victor Ponta!

De la data de 1 ianuarie 2016, oraşul Săcele va fi integrat ca unitate teritorial administrativă total dependentă de municipiul Braşov, devenind practic un cartier al acestuia.

Ordonanţa de Urgenţă 69 din 01.04.2015 confirmă o mai veche si SECRETĂ încercare de asimilare a localităţii săcelene în administraţia braşoveană, practic acest act legislativ consfinţind dispariţia oraşului Săcele şi înfiinţarea cartierului cu acelaşi nume.

Vom reveni cu informaţii pe subiect tot astăzi, 1 aprilie 2015, pe seară!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

9 comments

 1. Constantin Mazilu

  mai mult ca sigur 😉

 2. Sper că e o glumă de 1 Aprilie…

 3. poi asa si arara sacelele . numa municipiu nu e. este groapa de gunoi a BV-ului unde isi arunca caini vagabonzi . sa nu se vada in centru

 4. ,,ordonanta secreta'' este veche de aproape 20 de ani de cind se doarea ca Brasovul sa fie a doua metropola din tara …pasii au inceput sa se faca Stupini ,Sanpetru ,Harman,Ghimbav si Sacele ar devenii cartiere satelit a Brasovului …

 5. Mihai Andrei Solcan

  Sa nu uitam ca este 1 aprilie

 6. Clar pacaleala de 1 aprilie…
  Site dedicat postarii ordonantelor de urgenta…..(buna asta)…,insa ar fi fost super sa avem si noi primar

Leave a Reply