Home / Actual / Săcele: Au intrat pe geam și au sustras bunuri ce nu le aparțineau. Acum au fost prinși și stau în arest 30 de zile!

Săcele: Au intrat pe geam și au sustras bunuri ce nu le aparțineau. Acum au fost prinși și stau în arest 30 de zile!

La data de 4 noiembrie, în jurul orei 11.00, Poliţia a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că mai multe bunuri ar fi fost sustrase din locuinţa fiicei sale.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că „în proprietate, ar fi pătruns persoane care au dezasigurat poarta de acces şi au escaladat un geam al locuinţei”.

„Cu ocazia efectuării cercetării de la faţa locului poliţiştii au ridicat mai multe urme pentru identificarea persoanelor bănuite şi a recuperării bunurilor sustrase. 

La scurt timp, urmare a verificărilor întreprinse, poliţiştii au identificaţi doi bărbaţi şi au pus în aplicare trei mandate de percheziţie la locuinţelor acestora.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi recuperate o parte din bunurile furate, inclusiv bunurile pe care cei doi bărbaţi le-ar fi vândut altor persoane”, se arată în raportul de caz.

În urma probatoriului administrat, persoanele bănuite au fost reţinute pentru o perioadă de 24 de ore sub acuzaţia de „furt calificat”.

Apoi, după prezentarea acestora în faţa instanţei de judecată, s-a dispus prelungirea arestului cu 30 de zile.

Razie la Săcele: Polițiștii, alături de luptătorii SAS Brașov, au legitimat persoane și au verificat autovehicule – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia