Home / Actual / Ciprian Sterpu, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov: Sportivii și antrenorii cu rezultate din tot județul vor fi premiați și în acest an!

Ciprian Sterpu, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov: Sportivii și antrenorii cu rezultate din tot județul vor fi premiați și în acest an!

Continuă tradiția ultimilor ani la Brașov!

Consiliul Județean Brașov anunță premierea anuală a sportivilor și antrenorilor brașoveni evidențiați prin rezultate remarcabile în anul competiţional 2023.

Evenimentul va avea loc în data de 14 decembrie, începând cu ora 14:00, la Centrul Cultural Reduta.

”Acest eveniment este organizat de administrația județului în semn de apreciere și pentru recompensarea performanțelor sportive remarcabile.

Bugetul de premiere este de 350.000 de lei.

Astfel, locurile I-VI obținute la Jocurile Olimpice și Paralimpice, Campionatele mondiale, Campionatele europene, Festivalul Olimpic al Tineretului European, Jocurile INVICTUS.

Premiate vor fi si locurile I-III obținute la Campionatele balcanice și Campionatele naționale”, spune Ciprian Sterpu, vicepreședinte cu atribuții pe cultura, sport și tineret al Consiliului Județean Brașov.

Ce trebuie să știe sportivii și antrenorii

În perioada 13-22 noiembrie 2023, cluburile şi asociaţiile sportive interesate pot trimite propuneri la Consiliul Judeţean Braşov, completând și depunând la registratura instituției (B-dul Eroilor nr. 5), formularul de înscriere și documentele precizate în Regulamentul de premiere, disponibil pe site-ul instituției, www.cjbrasov.ro la secțiunile „Noutăți” și „Anunțuri de interes public”.

Lista sportivilor și antrenorilor care vor fi premiați va fi publicată pe pagina web a instituției, www.cjbrasov.ro la secțiunea „Anunțuri de interes public”, până în data de 11 decembrie 2023.

Premiile se vor acorda pentru următoarele categorii:

* sportivi legitimați la structurile sportive din județul Brașov, indiferent de localitatea sau țara de domiciliu,

* sportivi cu domiciliul în județul Brașov legitimați la structuri sportive din țară și din străinătate,

* antrenori care au obținut performanțe deosebite la competițiile sportive naționale și internaționale oficiale, desfășurate în cadrul sporturilor olimpice, neolimpice și paralimpice, în anul 2023.

În ceea ce priveşte sportivii, aceştia trebuie să îndeplinească unul dintre următoarele criterii:

– seniori care au obținut performanțe deosebite la sporturi individuale şi pe echipe;

– juniori care au obținut performanțe deosebite la concursuri de seniori în cadrul sporturilor individuale şi de echipă;

– juniori peste 18 ani care au obținut performanțe deosebite la concursuri de juniori în sporturi individuale şi de echipă, la categorii sub 18 ani;

– juniori sub 18 ani care au obținut performanțe deosebite la concursuri de juniori în sporturi individuale şi de echipă, la categorii peste 18 ani;

– juniori care au obținut locurile I-VI la Jocurile Olimpice și Paralimpice; Campionate mondiale/ Campionate mondiale pentru persoane cu nevoi speciale; Jocurile INVICTUS; Campionate europene/ Campionate europene pentru persoane cu nevoi speciale; Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul Învățământ, Cultură, Turism, Sport, Culte și Relații Externe din cadrul Consiliului Judeţean Braşov, telefon: 0268/140777 int. 525, 405 și 520, e-mail: [email protected]

Razie la Săcele: Polițiștii, alături de luptătorii SAS Brașov, au legitimat persoane și au verificat autovehicule – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia