Home / Actual / S-au decis finanțările nerambursabile pentru sport în 2017. Iată lista beneficiarilor și sumele acordate

S-au decis finanțările nerambursabile pentru sport în 2017. Iată lista beneficiarilor și sumele acordate

Toate cele 4 proiecte depuse la Primăria Municipiului Săcele vor fi susținute de municipalitate cu fonduri nerambursabile.

Aceasta a fost decizia Comisiei de evaluare a proiectelor, în urma analizei dosarelor proiectele întrunind mai mult de 65 de puncte, minimum necesar conform legii.

Iată punctajele și suma de bani obținută:

  1. AS FC Precizia Săcele – 81 puncte – finanțare 102.500 lei
  2. CS Rugby Săcele – 77 puncte – finanțare 75.000 lei
  3. CS Babarunca Săcele – 75,14 puncte – finanțare 15.000 lei
  4. Club Sportiv Wankan – 68,50 lei – finanțare 7500 lei

Din postura de membru al Comisiei de evaluare a proiectelor, dar și din cea de Președinte al Comisiei de Sport și Cultură din cadrul Consiliului Local, am apreciat proiectele depuse ca fiind ambițioase, majoritatea celor ce au solicitat fonduri au făcut asta pentru a obține performanțe frumoase în sport, la nivel local, județean și național.

Le urez mult succes tuturor celor ce reprezintă cu mândrie și demnitate orașul Săcele în aceste competiții.

Ciprian Sterpu – Consilier Local PNL Săcele

Pentru anul 2017, bugetul alocat pentru sport a fost de 200.000 lei, finanțarea fiind asigurată de autoritatea locala in cuantum de maximum 90% din bugetul total al proiectului depus de solicitant.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply