Home / Actual / S-au aprobat indicatorii necesari pentru modernizarea și reabilitarea străzii Tărlungului din Săcele

S-au aprobat indicatorii necesari pentru modernizarea și reabilitarea străzii Tărlungului din Săcele

Amplasată în partea estică a localității Săcele, în cartierul Electroprecizia, strada Tărlungului face legătura între bulevardul George Moroianu și traseul ocolitoarei localității DN1A, având  o lungime totala de 1217 m.

Valoare totală investiție (inclusiv TVA) este de 775.537 lei, din care construcții–montaj 649.280 lei, sectorul ce urmeaza sa fie reabilitat avand o lungime de 546 m, intre DN1A si intersectia cu strada Martin Luther.

Durata de realizare a investiției este de 2 luni, artera fiind importanta si pentru facilitarea accesului dinspre DN1A, catre platforma industriala Electroprecizia.

Modernizarea propusă urmărește aducerea străzii Tărlungului la parametri optimi privind siguranța și confortul circulației atât pentru traficul auto cât și pentru cel pietonal, precum și îmbunătățirea condițiilor de mediu pentru locuitorii din vecinătatea acestora.

Aplauze! CONI se întoarce la treabă ca să termine ce trebuia terminat anul trecut în noiembrie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply