Home / Actual / S-a schimbat modul de obţinere al finanţării de la Primăria Săcele

S-a schimbat modul de obţinere al finanţării de la Primăria Săcele

Consiliul Local al Municipiului Săcele a aprobat un regulament ce are ca scop stabilirea principiilor, a cadrului general şi a procedurii pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fonduri publice, precum şi căile de atac ale actului sau deciziei autorităţilor finanţatoare care aplică procedura de atribuire a contractelor de finanţare nerambursabilă acordate din bugetul local al Municipiului Săcele.

Astfel, toate asociaţiile şi persoanele interesate să obţină finanţare de la Primăria Săcele vor trebui să întocmească un proiect de prezentare al acţiunii/evenimentului, inclusiv un buget al acestuia. Pe baza acestui proiect vor primi un punctaj, doar proiectele ce însumează minim 65 de puncte vor deveni eligibile pentru finanţare din bani publici.

 Pentru Regulamentul de finanţare click AICI!

În final se va semna un contract cadru prin care autoritatea publică locală Săcele va pune la dispoziţia beneficiarului fondurile necesare derulării activităţilor proiectului, la termenele şi în condiţiile stabilite, iar acesta îşi asumă responsabilitatea derularii proiectului. In acest scop asociaţia/persoana, va conduce, va supraveghea şi va desfăşura toate activităţile cuprinse în cadrul proiectului.

 Citeste aici şi pentru ce luptă şase membri ai PNL Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. Ca alternativa si siguranta privind viata si bunastarea oamenilor ,prin implicarea efectiva a lor la deciziile ci hotararile ce vor fi luate pentru ei ,eliminand totodata angajamentele si promisiunile neonorate de actualii decidenti politici Partidul Republican din Romania si-a inceput activitatea in judetul Brasov inclusiv in orasul d'voastra Sacele.
    Invitam pe toti cei ce vor o schimbare reala sa se alature acestor oameninoi cu viziuni noi ce nu au mai avut functii de conducere in nici un alt partid (PDL,PNL,PSD,UDMR,UNPR…..).

  2. Partidul Republican din Romania Filiala Sacele va invita sa va alaturati unei echipe cu oameni cinstiti ,simpli care vor sa readuca romanii acolo unde le este locul.,in conditii de bunastare, intelegere si sperante pentru ei si copii lor.!

Leave a Reply