Home / Actual / Rugby 7: Victorii cu Alba Iulia, Arad, Olimpia București și Sportul Studențesc Dinamo pentru rugbiștii de la Phoenix Brașov

Rugby 7: Victorii cu Alba Iulia, Arad, Olimpia București și Sportul Studențesc Dinamo pentru rugbiștii de la Phoenix Brașov

Echipa brașoveană RC Phoenix Brașov – ce are și componenți din Săcele, singura reprezentantă a județului nostru în campionatul național de Rugby 7, a reușit la Gura Humorului o a doua etapă mult mai bună în competiția cu balonul oval.

Distribuită în grupa D alături de Știinta Petrosani, CSM Constanța și CSU Alba Iulia, echipa județului a reușit să termine pe locul al treilea, acumulând 5 puncte.

În partidele din grupă, desfășurate sâmbătă, s-au înregistrat următoarele rezultate:

RC Phoenix Brașov – CSM Constanța 5 – 49

RC Phoenix Brașov – CSU Alba Iulia 45 – 0

RC Phoenix Brașov – Știinta Petrosani 7 – 19

Duminică au urmat meciurile de clasament, unde rugbiștii brașoveni s-au descurcat admirabil, reușind 3 victorii din 3 partide.

Astfel, aceștia au trecut cu 27-0 de CSU Arad, cu 21-7 cu CS Olimpia București și cu 17-5 cu Sportul Studențesc Dinamo.

În final, locul din clasament – al 9-lea, a consființit o etapă reușită pentru RC Phoenix Brașov.

Etapa următoare se va disputa la București, pe stadionul Arcul de Triumf, în weekendul 24-25 septembrie, iar adversarele din grupa vor fi CSM Galati, Politehnica Iasi si CSM Sibiu.

Participarea RC Phoenix Brașov în Campionatului Național Rugby 7 este susținută financiar de Consiliul Județean Brașov, printr-o finanțare obținută în urma concursului de proiecte nerambursabile în cadrul programului Sport de Performanță pentru anul 2022.

Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia