Home / Actual / “Robert Fekete este netransferabil”, spune managerul sportiv al AS FC Precizia Săcele

“Robert Fekete este netransferabil”, spune managerul sportiv al AS FC Precizia Săcele

Aurel Bărbuță, managerul sportiv al celor de la AS FC Precizia Săcele declară răspicat pe o rețea de socializare că jucătorul Robert Fekete “este netransferabil”.

Știrea inițială aici

Mesajul celui mai important conducător din clubul săcelean, un adevărat factotum la echipă, vine ca o reacţie la un articol de pe Săceleanul.Ro în care era prezentat interesul altor echipe pentru “Ciupi”, tânărul mijlocaş fiind şi el tentat să facă un pas mai sus în cariera de fotbalist.

“Nu-l vom vinde decât la o echipă de Liga I” spune acelaşi Barbuta, care şi-a continuat tirada pe Facebook acuzând inclusiv faptul că “un jucător crescut de noi este în lotul unei echipe de liga 1 de câteva zile și noi nu ne-am ales cu nimic”, nemenționând nici jucătorul şi nici echipa.

Tot Aurel Bărbuță şi-a manifestat vizibil satisfacţia că echipă ar putea fi în curând susţinută doar din fonduri publice şi atunci va fi altfel, referindu-se la perspectiva înfiinţării unui Club Sportiv Municipal Săcele, cu fotbalul ca ramură principală.

Despre fotbalistul de 19 ani, Robert Fekete, cel plătit cu câteva sute de lei pe lună şi apreciat ca având valoare de “Liga I” nu mai spune nimic celui mai important conducător din clubul săcelean, managerul sportiv fără de care FC Precizia Săcele nu ar exista, aşa cum susţin apropiaţii săi.

Până la urmă cui îi pasă de destinul unui copil talentat, ţinut cu forţa într-un club … ca un leu într-o cuşcă spre amuzamentul şi orgoliul unora?

Precizia Săcele s-ar putea despărți de unul dintre cei mai buni jucători ai săi

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia