Home / Actual / Precizia Săcele s-ar putea despărți de unul dintre cei mai buni jucători ai săi

Precizia Săcele s-ar putea despărți de unul dintre cei mai buni jucători ai săi

Robert Fekete, unul dintre cei mai buni jucători produși de Precizia Săcele în ultimii ani, ar putea părăsi formația săceleană, fiind curtat de echipe din eșaloanele superioare.

De altfel, acesta a fost remarcat și de Marin Barbu, fostul antrenor al Preciziei Săcele, în urma unui amical din iarna disputat cu Juventus București.

“Ciupi”, cum îl alintă prietenii pe tânărul mijlocaș săcelean de 19 ani, este și el interesat să plece în mare măsură datorită faptului că și-a terminat junioratul și acum dorește să se întrețină din meseria de fotbalist.

Având în vedere că la Precizia Săcele acesta câstigă 300 de lei pe lună, Fekete este tentat de o mutare la Cetatea Râșnov, o echipa de Liga a III-a ce îi oferă un salariu consistent. 

Rămâne de văzut dacă Precizia Săcele va accepta să se despartă de mijlocasul care a avut prestații bune în ultimul sezon de Liga a IV-a mai ales că acesta ar avea și o clauză uriașă pentru campionatul județean: 10.000 euro.

Parapantist rămas blocat într-un copac în zona Bunloc-Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia