Home / Actual / Rezultate bune pentru saritorii saceleni

Rezultate bune pentru saritorii saceleni

48090_G08_W01Dana Haralambie continuă să puncteze în clasamentul Cupei Mondiale, reuşind să se claseze pe poziţia 28 la finalul etapei desfăşurate în acest weekend la Zao în Japonia. Prin această performanţă săceleanca a mai acumulat încă 3 puncte în clasamentul Cupei Mondiale, totalul său ajungând la 13 puncte. Pentru Dana urmează etapele din Slovenia de la Planica din 25 şi 26 ianuarie.

În cadrul unei etape de Cupă Continentală desfăşurată tot în Japonia, dar la Sapporo, săceleanul Eduard Torok a încheiat concursul pe poziţia 27. În cadrul aceluiaşi concurs, un alt sportiv român Iulian Pintea s-a clasat pe o excelentă poziţie 12, fapt ce i-a determinat pe componenţii echipei de sărituri a României să ia decizia  de a ramâne în continuare în Japonia pentru a participa la etapa de Cupă Mondială ce va avea loc la Sapporo în perioada 24-26 ianuarie 2014. Mult succes băieţi!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply