Home / Actual / Reprezentare săceleană! Ciprian Sterpu – preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică la deschiderea workshop-ului internațional dedicat situațiilor de urgență

Reprezentare săceleană! Ciprian Sterpu – preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică la deschiderea workshop-ului internațional dedicat situațiilor de urgență

Todorică Şerban, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, şi Ciprian Sterpu, consilier judeţean – preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, au participat marți dimineaţă la şedinţa de deschidere a workshop-ului internaţional cu tema „Eficientizarea acţiunilor de răspuns ale structurilor Jandarmeriei Române în situaţii de urgenţă”, care a avut loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Nicolae Titulescu” din Braşov.

Am fost onorat să particip la deschiderea oficială din cadrul workshopului ce are ca scop final creșterea locala a rezilienței la dezastre.

Am transmis un cuvânt de felicitare Jandarmeriei Brașov pentru buna organizare, dar și un cuvânt de bun venit delegaților din țările partenere.

Ciprian Sterpu – Consilier Județean și președinte ATOP Brașov 

Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Creşterea rezilienţei la dezastre prin îmbunătăţirea pregătirii pentru misiuni de căutare, salvare şi asanare a muniţiei neexplodate” – RESILIENCE, finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021, la care Inspectoratul General al Jandarmeriei Române este partener.

Workshop-ul se desfăşoară la Braşov, în perioada 3-7 octombrie, iar participantii sunt din 6 tari: Romania, Spania, Italia, Franta, Norvegia și Belgia.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia