Home / Actual / Renovare cu efort civic deosebit: Elevii claselor cu predare în limba maghiară din Liceul Teoretic ”George Moroianu” au acum băi moderne

Renovare cu efort civic deosebit: Elevii claselor cu predare în limba maghiară din Liceul Teoretic ”George Moroianu” au acum băi moderne

Biserica Evanghelică-Lutherană Satulung Joseni tocmai ce a încheiat un proiect ambițios.

Acesta a constat în renovarea băii aflată într-una din clădiri în care se află clasele cu predare în limba maghiară din Liceul Teoretic George Moroianu.

Costurile aferente lucrării au fost suportate din fonduri proprii ale entității de cult, dar și din sponsorizările și donațiile oferite părinții elevilor, de către societățile Metromat, Multitech, Temad, familia Simon, dl. Balázs Tamás, UDMR Organizația locală Săcele, precum și alți donatori.

Lucrărire au fost realizate prin multă-multă muncă voluntară din partea enoriașilor bisericii și a părinților din comunitatea școlară.

Putem spune că acest proiect este un exemplu pozitiv care dă dovadă de mobilizarea exemplară a comunității, și de posibilitatea de a realiza ceva pentru comunitate când există voință și putere.

Felicitări tuturor! 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia