Home / Actual / Istoricul Adrian Cioroianu va fi prezent joi – la Săcele: De ce istoria nu se repetă – și prezentul ne surprinde mereu

Istoricul Adrian Cioroianu va fi prezent joi – la Săcele: De ce istoria nu se repetă – și prezentul ne surprinde mereu

Iată o bună ocazie să îl descoperim pe invitatul Adrian Cioroianu atât ca profesor universitar la Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti, cât și ca pe un prolific autor, al unor interesante și foarte bine documentate volume, publicate de editurile Curtea veche și Polirom. 

Inițiativa aparține recentului proiect de dinamizare a vieții culturale locale, care a debutat în vara anului 2022, la Săcele, sub numele de Resedința culturală “Mocanilor”, proiect sub egida căruia au fost găzduite o serie de evenimente, dezbateri și concerte, derulate cu sprijinul unor instituții cum sunt: Conservatorul București (UNMB), instituții de învățământ, parohii ortodoxe, catolice si luterane din zonă, muzee locale și județene, Muzeul Național al Țăranului Român.

De aceasta data, întâlnirea cu Adrian Cioroianu are loc în sala mare de la  Centrul multicultural, clădire aparținând Primăriei Sacele și situată în vecinătatea acestei institutii, la adresa: Bd George Moroianu, nr 17.

Special pentru acest eveniment, Libris va face disponibil cu discount de până la 25% un număr semnificativ de titluri, pe care autorul le-a publicat. De asemenea, Adrian Cioroianu va acorda autografe.

Lista cărților ce vor fi disponibile poate fi transmisă la cerere. Cei interesati pot rezerva titlurile pe care le doresc. 

Precomanda se transmite prin email la adresa: [email protected].

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia