Home / Actual / Regia de transport a achiziţionat 2 autobuze

Regia de transport a achiziţionat 2 autobuze

Doua autobuze MAN, an producţie 2001, au fost achiziţionate de către RAGCPS Săcele şi vor intra în dotarea regiei de transport de anul viitor. Deşi nu sunt noi, acestea sunt într-o stare tehnica şi estetică mult superioară celor ce deservesc în acest moment linia de transport dintre Săcele şi Braşov, administrată de RAGCPS Săcele.

Achiziţia în valoare de aproximativ 30.000 euro (15.000 per bucata) ar putea fi urmată de o alta, intenţia conducerii regiei de transport fiind de a înlocui parcul auto învechit pentru a oferi mijloace de transport mai bune săcelenilor.

buz interior

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

4 comments

  1. Doar doua? Celelalte pe cand? La sfantu asteapta cred!

  2. Vor ajunge si astea doua exact ca celalalte ..

  3. si ce ati facut? puteti cumpara mii de autobuze daca nu le intretineti si daca se urca ,, ai nostrii,, in ele fara bilet bineinteles…ca eeee defavorizati pozitiv

  4. si ce ati facut? puteti cumpara mii de autobuze daca nu le intretineti si daca se urca ,, ai nostrii,, in ele fara bilet bineinteles…ca eeee defavorizati pozitiv

Leave a Reply