Home / Actual / Razie împotriva hoților de curent electric din Săcele

Razie împotriva hoților de curent electric din Săcele

5 echipe din cadrul Sucursalei Brașov a Electrica Transilvania Sud, în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului General al Jandarmeriei Brașov, au verificat aproximativ 120 de locuri de consum din Gârcini după o acțiune la Săcele în vederea identificării intervențiilor neautorizate asupra instalațiilor electrice.

În urma acestora, s-au întocmit 5 Note de Constatare pentru consum neautorizat de energie electrică, fără contract de furnizare.

În această zonă, locuitorii din imobilele verificate foloseseau instalații improvizate, cu ajutorul cărora se conectează ilegal la rețea, totul cu un risc ridicat de incendiu și electrocutare, spun reprezentanții Electrica Transilvania Sud.

Toate aceste branșamente ilegale implică un risc major pentru populația din zonă, dar afectează întreaga populație din Săcele.

Branșamentele neautorizate în rețele de distribuție a energiei electrice duc la supraconsum și sunt, de cele mai multe ori, cauza apariției unor deranjamente colective.

Din această cauză sunt afectați și cetățenii de bună credință, care respectă legislația în vigoare, concluzionează comunicatul celor de la Electrica Transilvania Sud.

LIDL a obținut certificatul de urbanism pentru viitorul magazin la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia