Home / Actual / Razie de amploare a autorităţilor în Săcele: 68 de polițiști din cadrul I.P.J. Brașov, 27 de autospeciale şi de 24 de jandarmi

Razie de amploare a autorităţilor în Săcele: 68 de polițiști din cadrul I.P.J. Brașov, 27 de autospeciale şi de 24 de jandarmi

Descinderile vizează un dosar penal în care au fost arestați 4 inculpați, scrie Brasovtv.com

Cercetările se efectuează într-un dosar penal în care 5 persoane au fost depistate în flagrant după ce au pătruns prin efracție într-o societate comercială de pe raza municipiului Brașov.

Acestea au sustras mai multe bunuri și sume de bani, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 30.000 lei. Polițiștii au pus în executare 9 autorizații de percheziție domiciliară la tot atâtea locuințe din municipiul Săcele – Cartier Gârcini.

Patru dintre locuințe aparțin persoanelor reținute și arestate în urma depistării în flagrant după furtul din societatea comercială. Cele patru persoane au fost scoase din arestul I.P.J. pentru a participa la activitatea de percheziție. Restul locațiilor sunt deținute de persoane în legătură cu care există suspiciuni că ar fi comis fapte similare.

La activități au participat 68 de polițiști din cadrul I.P.J. Brașov, cu 27 de autospeciale care au fost sprijiniți de 24 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi din Brașov.

Cu ocazia perchezițiilor au fost descoperite bunuri (aparatură electronică, electrocasnice, scule electrice, alimente, jucării, obiecte de uz casnic) despre care există suspiciuni că ar proveni din furturi din locuințe și societăți comerciale, comise anterior.

La sfârșitul perchezițiilor, 6 persoane au fost conduse la sediul Secției 2 Poliție din Brașov, pentru audieri”, se precizează într-un  comunicat al I.P.J. Brașov, remis redacției.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale.

sursa brasovtv.com

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia