Home / Actual / ”Raționalizarea” iluminatului public continuă la Săcele? Locuitorii spun că da

”Raționalizarea” iluminatului public continuă la Săcele? Locuitorii spun că da

Am abordat în articolele noastre subiectul ”rationalizarii” iluminatului public, unul abordat de saceleni pe retelele de socializare.

Dacă primăria lui Popa Virgil neagă această realitate administrativă, invocând un episod excepțional cauzat de o avarie la sistem (citeste aici explicatia), iată că există în continuare voci care spun că iluminatul public se oprește în diferite zone ale orașului.

Nu deranjează pe nimeni faptul că o parte a cartierului este în beznă de două seri?

Încă din ianuarie, săcelenii au observat cu stupoare că în multe zone ale orașului, pentru intervale ridicate de timp, iluminatul public este oprit. Asta deși suntem în plină iarnă, noaptea este lunga și întunericul vine devreme. Zone precum cartierul Stefan Cel Mare, Electroprecizia, Cernatu sau Satulung au fost pe rand afectate de situatie.

Acum a venit rândul celor din zona Bunloc – Apa rece, conform unei alte mărturii de pe o rețea de socializare.

”Nu deranjează pe nimeni faptul că o parte a cartierului este în beznă de două seri? Vă rog să centralizăm care sunt străzile care nu au iluminat public de două zile și să sesizăm primăria. Eu locuiesc pe Molidului”, spune o locuitoare.

Răspunsurile celor din zona sunt ironice, dar au o urmă de tristețe. 

”Și la noi pe strada Carpenului nu este lumină, dar de mai mult timp. De 12 ani”, completează un locuitor, iar altul spune că ”Noi, spre Apa Rece suntem obișnuiți cu bezna de ani de zile și cu drumurile de țară”.

Deși avem toata deschiderea de a crede comunicatele oficioase ale celor din administrația săceleană, parca este mai sigur să îi credem pe locuitorii municipiului care spun, trăind experiența pe propria piele că ”iluminatul public nu functionează uneori”.

PS: Domnule primar, a fost vreun vânt puternic prin Săcele în aceste zile și au existat avarii și la rețeaua de iluminat public din Bunloc? Așteptăm răspuns prompt! Mulțumim!

(VIDEO) ATENȚIE! Din nou probleme cu câinii fără stăpân la Săcele?

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia