Home / Actual / PUG sau Planul Urbanistic General: Săcelenii sunt invitați să-și spună părerea despre orașul lor.

PUG sau Planul Urbanistic General: Săcelenii sunt invitați să-și spună părerea despre orașul lor.

Săcelenii sunt invitați să-și spună părerea despre orașul lor printr-un chestionar online ce poate fi descărcat de pe pagina municipiulsacele.ro.

Primăria Muncipiului Săcele realizează un Plan Urbanistic General (PUG) pentru Municipiul Săcele. Acest lucru necesită o acţiune de colectare a opiniilor si dorinţelor locuitorilor municipiului Săcele prin intermediul unui chestionar.

Trebuie să știti că acest CHESTIONAR NU ESTE NEVOIE SĂ FIE SEMNAT, dar ca el să fie (relevant) FOLOSITOR pentru nevoile reale ale locuitorilor orașului vă rugăm să vă treceți vârsta, sexul și ultima școală absolvită.

Vă rugăm, de asemenea, ca răspunsurile să fie punctuale și cât mai puțin generale. De exemplu răspunsul: “canalizarea nu merge bine in oraș.” NU AJUTĂ! Dar răspunsul: “canalizarea merge prost pe strada X, pentru că se scurge greu și se infundă mereu:” este un răspuns folositor.

În holul primăriei se află amplasată o urnă în care poate fi depus chestionarul, iar in curând chestionarul va putea fi completat și online pe website-ul administrației.

Săcelenii trebuie să răspundă la o serie de întrebări precum:

  • Vă rugam sa ne explicați în ce constă nemulțumirea dvs legată de administraţia Municipiului
    Săcele
  • Ce probleme credeți că există în oraș?
  • Ce zone din Săcele vă plac şi din ce motiv?
  • Ce zone din Săcele vă displac şi din ce motiv?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply