Home / Actual / Protestatarii din Cluj care mărșăluiesc spre București au trecut și de Săcele. Pe traseu, oamenii i-au întâmpinat cu ceai și mâncare.

Protestatarii din Cluj care mărșăluiesc spre București au trecut și de Săcele. Pe traseu, oamenii i-au întâmpinat cu ceai și mâncare.

Protestatarii din Cluj care au plecat pe jos spre București, pentru a participa la manifestația anunțată pentru 20 ianuarie, au trecut astăzi și pe lângă Săcele.

Participanţii s-au declarat impresionaţi de cum au fost întâmpinaţi pe traseu, spunând că au fost serviţi cu ceai, cafea şi sandviciuri, inclusiv de către reprezentanţii unor primării.

Grupul parcurge peste 40 de kilometri pe zi, iar participanţii speră că în 20 ianuarie vor putea fi în Capitală pentru protestul de amploare programat în Piaţa Universităţii, conform news.ro

Acţiunea este intitulată „Toate drumurile duc la Bucureşti. Revoluţia generaţiei noastre” şi sunt chemaţi manifestanţi din toată ţara.

Iniţiatorul „Marşului Speranţei” este un horticultor în vârstă de 51 de ani din Cluj-Napoca, el fiind prezent şi la Revoluţia din 1989.

Acestuia i s-a alăturat unul dintre fiii săi, în vârstă de 18 ani, doi nevăzători şi un cetăţean francez, stabilit de mai mulţi ani în ţară, fiind căsătorit cu o româncă.

Primăria Săcele vrea să cumpere clădirea vechii poşte din Cernatu, aflată în proprietatea Telekom

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply