Home / Actual / Proiectul Valea Doftanei – Săcele: Săptămâna viitoare expiră termenul pentru depunerea ofertelor pentru proiectare şi execuţie
fotomontaj proiectie Saceleanul.ro

Proiectul Valea Doftanei – Săcele: Săptămâna viitoare expiră termenul pentru depunerea ofertelor pentru proiectare şi execuţie

Două proiecte de infrastructură importante pentru judeţul Braşov au intrat în noi etape, un tronson al autostrăzii Braşov – Sibiu şi drumul de pe Valea Doftanei, alternativă la DN 1, a anunţat, marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea.

El a adăugat că pentru drumul de acces spre Aeroportul Ghimbav din centura municipiului Braşov se lucrează la studiul de fezabilitate.

Conform preşedintelui CJ Braşov, pentru tronsonul de autostradă dintre Braşov şi Făgăraş, parte din A 13 (Braşov – Sibiu), a fost semnat certificatul de urbanism, inclusiv pentru reţelele de utilităţi din culoarul investiţiei, iar pentru proiectul Valea Doftanei – Săcele, săptămâna viitoare expiră termenul pentru depunerea ofertelor pentru proiectare şi execuţie.

„Mă bucură faptul că se fac paşi importanţi, atât pe partea de documentaţie prealabilă, proiect tehnic, cât şi, evident, ulterior, a începerii lucrărilor. Avem un studiu de fezabilitate executat pentru tronsonul Codlea – Făgăraş, parte din autostrada Braşov – Sibiu, care va asigura o accesibilitatea foarte bună spre vestul ţării. Aşteptăm cu mare interes ca şi celelalte proiecte care sunt în responsabilitatea MT – fie că vorbim de infrastructură rutieră, feroviară şi, de ce nu, aeriană – să devină operaţionale în perioada următoare. (…) Săptămâna viitoare, din informaţiile pe care le am de la CNI în ce priveşte proiectul Valea Doftanei Săcele, este data până la care se pot depune oferte pentru proiectare şi implementare”, a declarat Adrian Veştea.

conform brasov.net

PNL propune modificarea legislației europeane pentru a folosi Mecanismul de Redresare și Reziliență în gestionarea urgentă a crizei energetice – Saceleanul

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia