Home / Actual / Proiectul Kaufland sabotat de administrația de la Săcele? Comisia de vânzare a terenului nu s-a întrunit la termenul de vineri

Proiectul Kaufland sabotat de administrația de la Săcele? Comisia de vânzare a terenului nu s-a întrunit la termenul de vineri

Un pas administrativ simplu a trecut neobservat în tot zgomotul electoral, dar merită menționat.

Ieri la Săcele a avut loc încă o licitație pentru cele 2 loturi de teren necesare investiției Kaufland.

Primăria Municipiului Săcele a organizat o nouă licitație publică cu ofertă în plic închis privind vânzarea terenurilor înscrise in: CF nr. 120761 și nr. 120742 Săcele situate în Municipiul Săcele – zona Str. Câmpului.

Era cea de-a treia intalnire ce avea acest scop, dupa ce primele 2 au fost eșuate (detalii aici Licitația pentru terenurile Kaufland amânată încă o dată! Ba un singur concurent, ba documente lipsă! – Saceleanul)

Supriză însă! Licitatia a fost boicotata de angajații din Primăria Săcele si consilierii a 2 partide

Vineri, la cea de-a treia strigare, comisia nu s-a întrunit în cvorum deoarece au fost prezente doar 2 persoane, una dintre acestea fiind un consilier local PNL care spune ca ceilalți reprezentanți din Consiliul Local ( ai PSD si UDMR ) … au absentat ”motivat”.

Nici persoanele desemnate din aparatul administrativ nu au binevoit să spună prezent astfel, nu doar vânzarea celor 2 terenuri, ci și concesionarea unui altuia din Săcele nu au mers procedural mai departe.

Deja au trecut 3 luni de când Primăria de la Săcele se chinuie să organizeze o licitație cu plic închis pentru terenurile necesare Kaufland-ului.

Deci, cine sabotează investiția? Politicul sau incapacitatea administrativă actuală?

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia