Home / Actual / Licitația pentru terenurile Kaufland amânată încă o dată! Ba un singur concurent, ba documente lipsă!

Licitația pentru terenurile Kaufland amânată încă o dată! Ba un singur concurent, ba documente lipsă!

  • Prima data a fost amânată pentru 30 de zile deoarece a fost prezent un singur competitor
  • A doua oară a fost amânată pentru că unul dintre cei 2 prezenți nu avea toate actele/documentele solicitate
  • A treia oară va fi suficient un singur participant.

Ceea ce trebuia sa fie un simplu pas administrativ, o licitatie cu vanzare prin ofertare in plic inchis, devine usor-usor o adevarata telenovela administrativă.

Cele 2 suprafete de teren ( de care dezvoltatorul Kaufland are neaparata nevoie pentru a ridica un supermarket la Săcele ) sunt inca la vanzare, dupa ce 2 licitatii consecutive nu si-au urmat cursul firesc datorita neindeplinirii conditiilor legale.

Astfel, prima data a fost amânată pentru 30 de zile deoarece a fost prezent un singur competitor, chiar Kauflandul.

A doua oara, la licitatie s-au prezentat 2 competitori însă unul nu a avut toate actele necesare si astfel intreaga vanzare s-a mai amanat o data. Competitorul care nu a avut toate actele a fost … ati ghicit … tot Kauflandul. Lipsea, se pare un simplu document de atestare fiscala ( cum ca societate comerciala nu are datorii la bugetul de stat/local )

A treia oara procedura va fi reluata se pare, pana in alegerile locale din 9 iunie, cu o graba suspecta, iar gurile rele spun ca de data asta actele vor fi in regula si la licitatie va participa doar un competitor. Asta deoarece acum, la a treia strigare, este suficient un singur licitator.

Urmarim cu interes!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia