Home / Actual / Proiect deosebit la Săcele! Grupuri de copii cu autism, ce provin din familii defavorizate, au primit cadou prima vacanță

Proiect deosebit la Săcele! Grupuri de copii cu autism, ce provin din familii defavorizate, au primit cadou prima vacanță

,,Un proiect personal de suflet, unic în Săcele,, spune Neluțu Paveluc, un campion la Ashihara Karate și cetățean de onoare al Municipiului Săcele.

Grupuri de copii cu autism, ce provin din familii defavorizate au fost cazați la vila Horia din zona Brădet a municipiului nostru.

Pentru unii dintre aceștia a fost prima vacanță din viața lor.

Ei au vizitat câteva obiective din zona Săcele, precum mănăstirea Brădet, barajul de acumulare Tărlung, muntele Roșu, dar și punctele de atracție turistică din Brașov.

De asemenea, grupul a vizitat și centrul de copii cu nevoi speciale de la Brădet, unde au interacționat cu copiii găzduiți aici.

Neluțu Paveluc spune că nu se va opri aici și că aceste proiecte sociale vor continua: ,,Vreau să anunț un viitor proiect care îl voi face peste doua luni. Este și un semnal pentru antreprenorii din turism, pentru a demonstra că se poate. Cu toții pot pune umărul la nevoile familiilor aflate în dificultate,,

La mai mare!

O nouă fază a turneului Alexis on Tour s-a desfășurat la Săcele. A fost o explozie de dans, energie și bucurie!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia