Home / Actual / Proiect adresat membrilor de ONG-uri din Brasov

Proiect adresat membrilor de ONG-uri din Brasov

Compania S.C. CONCEPT CONSULTING S.R.L. din Săcele, ce activează în domeniul consultanţei în afaceri şi management, le prezintă celor interesaţi un proiect de formare profesională de tipul Leonardo da Vinci. 
În cursul anului trecut, S.C. CONCEPT CONSULTING S.R.L. a contractat un proiect de formare profesională ce se adresează angajaţilor ONG-urilor din judeţul Braşov, cu atribuţii de promovare a acestora şi care deţin şi studii superioare în domeniul managementului, marketingului, economice, comunicare sau relaţii publice.

Concret în perioada 6-19 octombrie 2014, respectiv 20 octombrie – 2 noiembrie 2014 în Portugalia, se va desfăşura un stagiu de formare profesională pentru 10 participanţi în domeniul marketingului social în localitatea Arcos de Valdevez, la Camera de Comerţ.

Criterii de selecţie:

A. Angajat al organizaţiilor nonguvernamentale din judeţul Brașov care ocupă poziții cu atribuții de promovare a acestor instituții și a cauzelor pe care le susțin (criteriu eliminatoriu)
B. Deține studii superioare în domeniul managementului, marketingului, economic, comunicare sau relații publice (criteriu eliminatoriu)
C. Abilitățile lingvistice – limba engleză nivel minim B1 (criteriu eliminatoriu). Cunoașterea limbii portugheze se va puncta suplimentar.
D. Calitatea dosarului de candidatura
1. competențe profesionale deținute – 30 p (se va prezenta CV în format Europass + Diploma de studii și document doveditor privind poziția ocupată în cadrul organizației de proveniență + test grilă cu întrebări de specialitate)
2. Abilități de comunicare în limba engleză și/sau portugheză – 30 p (se va prezenta Pașaport lingvistic model Europass + testare competențe lingvistice)
3. Motivația participării în cadrul proiectului – 30p (se va prezenta o scrisoare de intenție; interviu).

Cei interesați vor trimite Cv-ul Europass în limba engleza, copii scanate dupa actele de studii, copie după documentul doveditor privind poziția ocupată în cadrul organizației de proveniență (adeverință) și scrisoare de intenție la adresa roxana.dinovici@concept-consult.com până la data de 31 iulie 2014.
Candidatii vor fi informati ulterior cu privire la data la care va avea loc interviul si testarea competentelor profesionale si cele lingvistice. 

Informații suplimentare pot fi solicitate la adresa [email protected] sau roxana.dinovici@concept-consult.com

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply