Home / Actual / Program prelungit de vaccinare la Săcele, la Centrul din Policlinica Electroprecizia: luni până sâmbătă în intervalul orar 8-20

Program prelungit de vaccinare la Săcele, la Centrul din Policlinica Electroprecizia: luni până sâmbătă în intervalul orar 8-20

Numărul mare de persoane dornice să se vaccineze modifică și la Săcele programul de funcționare a centrului de vaccinare aflat în Policlinica din cartierul Electroprecizia.

Începând de astăzi, programul Centrului de vaccinare de la Policlinica Municipiului Săcele a fost prelungit, astfel că săcelenii care doresc să se imunizeze împotriva virusului SARSCOV-2 o pot face de luni până sâmbătă în intervalul orar 8-20.

La Centrul de Vaccinare de la Săcele sunt disponibile în continuare pentru prima și a doua doză cele 3 vaccinuri omologate: Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson.

Se poate face și a treia doză de vaccin, conform dispozițiilor Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV), doar persoanelor care s-au vaccinat cu a doua doză cu minim 6 luni în urmă.

Măsuri aspre de luni pentru a opri numărul de infectări COVID-19

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia