Home / Actual / Mult alcool în sânge pentru un șofer descoperit de polițiști pe strada Câmpului din Săcele

Mult alcool în sânge pentru un șofer descoperit de polițiști pe strada Câmpului din Săcele

Polițiști din cadrul Serviciul Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 22 octombrie 2021, în jurul orei 13.20, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 50 ani, care conducea un autovehicul pe strada Câmpului din municipiul Săcele, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.      

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,16 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.       

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Măsuri aspre de luni pentru a opri numărul de infectări COVID-19

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia