Home / Actual / Profil de candidat – Gheorghe Stoea PMP

Profil de candidat – Gheorghe Stoea PMP

971107_574104322634895_432852123_n

Stoea Gheorghe, născut în Săcele, acum 57 de ani, descendent al unei vechi familii de mocani, am fost crescut şi educat în spiritul creştin ordotox cu dorinţa de muncă şi respect faţă de concetăţeni! Am întemeiat o familie cu o soţie minunată, avem două fiice de care suntem foarte mândri, fiecare la casă ei, iar nepoţica mea îmi da putere de muncă în fiecare zi. Absolvent al Facultăţii de Construcţii din cadrul Universităţii Transilvania Braşov, inginer de profesie, mi-am dedicat cariera muncii în echipa, nefiind niciodată angajat la stat în perioada de după 89, am încercat şi dovedit că pot fi un bun manager cu rezultate deosebite actualmente fiind director al unei societaţi comerciale.

Sunt candidatul la funcţia de primar din partea Partidului Mişcarea Populara, fiind membru fondator al organizaţiei locale din anul 2013, având pozitia 6 pe buletinul de vot.

Am ales să candidez la funcţia de primar pentru că sunt un profesionist şi doresc schimbarea din temelii a municipiului. Viziunea mea asupra viitorului localităţii in care trăim se bazează pe următorul mesaj – COMPETENŢĂ, SUFLET, CARACTER! Deoarece toate probleme noastre, ale săcelenilor au apărut din incompetenţa celor care ne-au guvernat de 26 de ani , pentru că NU au depus SUFLET în administrarea oraşului. Municipiul noastru va înflori atunci când la conducerea administraţiei locale vom avea oameni dedicaţi, oameni care îşi iubesc oraşul şi depun toate eforturile pentru a dovedi că sunt adevăraţi săceleni!

Orasul nostru are multe probleme de rezolvat, in administratie, infrastructura, social,etc.

Admisitratie

Deviza noastra va fi „Respectarea legii si a cetăţeanului”sens in care:

– vom mobiliza in echipa noastra oameni competenţi;

– vom urmari asigurarea legalitaţii in fiecare serviciu al Primariei;

– vom urmari ca adminstraţia locala sa fie mai bine organizata si eficienta.

– vom cere fiecarui angajat din administraţia locala sa fie la dispoziţia cetaţenilor, sa gaseasca soluţii legale la problemele acestora si ale municipiului;

– vom menţine taxele şi impozitele locale la nivelul actual si chiar vom incerca diminuarea lor;

Infrastructura

-Finalizarea urgenta PUG-ului localitaţii;

-Canal,utilitaţi si asfalt in tot orasul;

-Transport modern si civilizat precum şi adaugarea unor noi rute;

-Legatura cu ocolitoarea pentru cartierul Electroprecizia;

-Sistematizarea centrului orasului.

Social

Accesarea de fonduri europene pentru producerea de energie verde, precum şi indentificarea locaţiilor de amplasarea a echipamentelor de producere a energiei neconvenţionale ( panouri fotovolataice)

– accesarea de fonduri europene pentru organizarea de cursuri pentru reconversie profesională atât pentru persoanele cu ajutor social cât şi pentru şomeri;

– infinţarea unei creşe ;

– construirea unor noi locuinţe ANL pentru familiile săcelene.

– găsirea unei soluţii reale şi viabile pentru Spitalul Municipal Săcele.

Viaţa mea este o lupta pe care o port doar cu capul sus, sunt un om corect, responsabil, cu simţul datoriei, muncitor , implicat in viaţa săcelenilor. Viziunea mea asupra viitorului localităţii in care trăim se bazează pe următorul mesaj – COMPETENŢĂ, SUFLET, CARACTER! Deoarece toate probleme noastre ,ale săcelenilor au apărut din incompetenţa celor care ne-au guvernat de 26 de ani , pentru că NU au depus SUFLET în administrarea oraşului . Municipiul noastru va înflori atunci când la conducerea administraţiei locale vom avea oameni dedicaţi, oameni care îşi iubesc oraşul şi depun toate eforturile pentru a dovedi că sunt adevăraţi săceleni!

Avem nevoie de un oraş modern,european in care sa domine curaţenia,ordinea, bunul gust,respectul faţa de aproapele nostru şi siguranta cetaţeanului.

Avem nevoie de un oraş in care să existe locuri de muncă, şcoli moderne şi sigure , parcuri şi locuri sigure de joaca pentru copii, locuri de relaxare si petrecere in mod placut şi eficient a timpului liber,cluburi pentru tineret şi pentru cei vârstnici.

Avem nevoie de crearea unui Parc Industrial, vital pentru dezvoltarea municipiului şi crearea de locuri de munca oferindu-le o şansa tinerilor săceleni.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply