Home / Actual / Profil de candidat – Géczi Gellért UDMR

Profil de candidat – Géczi Gellért UDMR

GecziGellert_300x200px-01Numele şi prenumele: Géczi Gellért

 Ce vârstă aveţi? 32 ani

Din partea cărui partid/alianţa candidaţi? UDMR – Uniunea Democrată Maghiară din România

Poziţia pe buletinul de vot (a candidatului): Poziția 1

Ce studii absolvite aveţi? Diplomat Inginer – Univ. Transilvania, Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, specializarea Electronică, Univ. Transilvania, Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, Masterat în Managementul Afacerilor

De ce aţi ales să candidaţi?

Candidez pentru că în mandatul 2012-2016 în calitate de viceprimar am dobândit experiența, cunoștințele și priceperea necesare pentru a face față provocărilor inerente demnităţii de conducător al administrației săcelene. Consider că aș putea valorifica acest cumul de cunoștințe mult mai bine în folosul Săcelelui, al săcelenilor în calitate de primar al municipiului nostru. Am avut posibilitatea de a-mi contura o imagine clară asupra problemelor reale are comunității, probleme a căror rezolvare stă în puterea noastră. Totodată am ales să candidez, deoarece nu am putut și nici nu voi putea să fiu pasiv faţă de ceea ce se întâmplă în jurul meu, în sânul comunității săcelene. Cred că prin voință, înțelegere și pasiune se pot face multe în Săcele, pentru a ne putea alinia la rangul de localitate civilizată, europeană, care să fie demnă de numele ei, de istoria și tradițiile seculare ale mocanilor și ceangăilor din cele șapte sate, aceste îndemnuri fiind principalele elemente, care m-au motivat în a urma acestă cale pentru săceleni, pentru Săcele.

Unde lucraţi în prezent?

Sunt viceprimar al municipiului Săcele.

Care consideraţi că sunt principalele dvs. atuuri?

Sunt o fire perserverentă, căruia îi plac provocările, o persoană care nu se lasă bătută de greutăți, și care poate să facă față acestor provocări.

Mă consider o persoană serioasă, al cărui cuvânt dat este o chestiune ne onoare. Nu-mi place să vorbesc de dragul de a vorbi, nu-mi place să promit de dragul de a promite.  Am constatat de foarte multe ori, că adevărul, chiar dacă în multe situații nu este pe placul unora, este calea cea mai corectă și demnă de urmat în detrimentul promisiunilor deșarte și a cuvintelor dulci fără valoare și fără fundamentare.

Sunt o persoană activă, cu putere de muncă, căruia îi place să se implice în viața comunității, să muncească pentru comunitate, și cred că implicarea mea am dovedit-o de nenumărate ori în ultimii ani.

Care consideraţi că sunt principalele 3 probleme de rezolvat în Municipiul Săcele?

Municipiul nostru în primul rând trebuie să-și merite titulatura de muncipiu. Pentru acest lucru ea trebuie să ofere cetățenilor ei condiții de trai decente, cu o infrastructură bine pusă la punct. Toți cetățenii trebuie să aibă acces la canalizare, apă potabilă, străzi modernizate, curate, iluminat public. Cred că rezolvarea acestor probleme este primordială pentru localitatea noastră, pentru că o localitate dezvoltată din punct de vedere al infrastructurii atrage după sine și dezvoltare economică, socială, culturală, și turistică în toate aspectele sale, care într-un final duc spre un nivel de trai decent pentru toți locuitorii Săcelelui.

În al doilea rând locuitorii municipiului trebuie să beneficieze de un transport comun modern, curat și civilizat, cu autobuze care să ofere condiții de călătorie decente, și sigure, și de mobilitate într-o lume aflată într-o continuă dezvoltare.

În al treilea rând trebuie să ne respectăm cetățenii fără echivoc, să comunicăm mai bine cu ei, să dăm dovadă de o mai bună organizare și deschidere în relația noastră cu ei, în vederea rezolvării eficiente a problemelor de zi cu zi ale cetățenilor. Trebuie să știm să ne aplecăm asupra problemelor ridicate de cetățeni, și de a le asculta doleanțele, ca săcelenii să simtă cu adevărat că instituția  Primăriei lucrează pentru ei.  Săcelele fiind o localitate multietinică are nevoi specifice, comunitățile conviețuitoare de  români, maghiari, și rromi având nevoie de soluții speficifice la probleme lor specifice. Consider că această conviețuire multietnică este o oportunitate, un avantaj, care trebuie fructificat in vederea asigurării bunăstrării tuturor săcelenilor.

În final, le puteţi adresa liber săcelenilor un mesaj, la alegerea dvs.

Stimați săceleni, în data de 5 iunie decizia este în mâinile dumneavoastră. O dată la patru ani avem posibilitatea, aveți posibilitatea de a decide ceea ce considerați că este bine pentru localitatea noastră, de a da posibilitatea cuiva ca să lucreze pentru dumneavoastră, pentru comunitate. Vă îndemn să mergeți la vot în data de 5 iunie și să votați acel candidat, pe care îl considerați de cuviință că este capabil, dornic, și priceput de a călăuzi în următorii patru ani soarta Săcelelui, spre un viitor mai bun pentru noi toți, pe calea dezvoltării și modernizării, pentru ca această localitate încărcată cu valori, istorie și tradiție să fie o mândrie pentru noi toți!

UDMR_RMDSZ_logo-01

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply