Home / Actual / Profesorul Anca Mezei, în emisiune la Digi24: ”Lucrurile s-au îmbunătățit în școala noastră în ultimii ani”

Profesorul Anca Mezei, în emisiune la Digi24: ”Lucrurile s-au îmbunătățit în școala noastră în ultimii ani”

Anca Mezei este de 13 ani este educatoare și profesor de limba rromani.  A terminat două facultăți: Drept și Sociologie la Universitatea Transilvania Brașov, Psihologie și Științele Educației la Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj, apoi un masterat în Sociologie și Comunicare la Universitatea Transilvania Brașov.

Este titulară la Școala Gimnazială nr. 5 Săcele. A lucrat și la grădinițele care aparțin de școlile gimnaziale Tărlungeni și Zizin.

S-a acomodat foarte repede în rolul de educatoare, mai ales că iubește atât de mult copiii. A fost primită cu drag de către părinții acestora.

„La început, colegii, necunoscându-mă cu adevărat, m-au făcut să mă simt respinsă, dar după o perioadă scurtă de timp, atunci când au reușit să mă cunoască mai bine, m-au acceptat și m-au apreciat pentru munca și omul care sunt”, exclamă Anca Mezei.

Iată emisiunea in fata ta – de la Digi24 – in care educatoarea Anca Mezei a fost invitată.

sursa video digi24.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia