Home / Actual / Produs nou Farmacia Precizia – Ulei contra insectelor

Produs nou Farmacia Precizia – Ulei contra insectelor

Protecție naturală și sănătoasă împotriva insectelor!

De curând am fost pentru prima oară în Deltă (grup mare – 20 de adulți și copii) și toată lumea ne-a speriat înainte să plecăm, cu bine cunoscutele povești despre țânțari, mușcături și nopți nedormite! Ne-am uitat un pic la produsele pe care le avem în farmacie, am căutat și în alte locuri și ne-am dat seama că am putea să ne facem propriul produs contra insectelor. Laborator avem, uleiuri aromatice avem, rețeta am gândit-o în așa fel încât preparatul să aibă mai multe beneficii și ne-am pus pe treabă. A ieșit un ulei contra insectelor excelent, 100% natural, hidratant, pe care l-am testat tot grupul în Deltă și nimeni nu a avut nici o problemă cauzată de țânțari sau alte insecte!

Preparat din uleiuri aromatice ( geraniu, rozmarin, mentă, lavandă, busuioc, cimbru, eucalipt, lemongras) care țin la distanță insectele datorită mirosului pe care îl emană, Uleiul contra insectelor Farmacia Precizia are și un efect hidratant datorat  uleiului de jojoba din compoziție. Acesta pătrunde  cu ușurință în piele și nu lasă peliculă grasă fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Uleiul de jojoba protejează împotriva deshidratării, este emolient și întărește bariera hidrolipidică a pielii!

Uleiul contra insectelor este disponibil în două variante: 20 gr. (mic) și 50 gr. (pentru întreaga familie) și poate fi achiziționat din farmacie, de pe site: https://goo.gl/2tZF2z sau poate fi comandat  la nr de tel 0799 995 641!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia