Home / Actual / Primăria Municipiului Săcele va cheltui peste 1 miliard lei vechi pentru toaletarea spațiilor verzi

Primăria Municipiului Săcele va cheltui peste 1 miliard lei vechi pentru toaletarea spațiilor verzi

Contractul a fost câștigat de o firmă din Săcele și conține un pachet servicii de cosmetizare și toaletare a spațiilor verzi din oraș.

5.500 metri liniari de gard viu din municipiul Săcele vor fi tunși la prețul de 2,52 lei per mL, acest tarif incluzând următoarele operațiuni:

– tundere mecanizată gard viu

– greblarea și măturarea deșeurilor vegetale rezultate

– încărcarea si transportul deseurilor vegetale rezultate cu mijloace auto

Preţul pentru tăierea vegetației ierboase și a buruienilor este de 0,55 lei/mp pentru suprafețe cu vegetație ierboasă și buruieni mai mici de 40 cm înălțime. În cazul în care înălțimea acestora depășeste 40 cm, prețul este de 0,88 lei/mp.

În acest tarif este inclusă tăierea mecanizată, greblarea și măturarea resturilor vegetale rezultate precum și încărcarea și transportarea acestora.

Suprafețele pe care se va executa activitatea de înlăturare a buruienilor sunt de 138.000 mp pentru vegetația ierboasă mai mică de 40 cm înălțime și de 21.600 mp pentru înlăturarea vegetației ierboase mai mare de 40 cm.

Consilierii PNL Săcele: Semnale de alarmă despre apă potabilă de la Săcele și o propunere pentru accesul copiilor pe terenurile de sport

 

Farmacia Precizia