Home / Actual / Primăria Municipiului Săcele va cheltui peste 1 miliard lei vechi pentru toaletarea spațiilor verzi

Primăria Municipiului Săcele va cheltui peste 1 miliard lei vechi pentru toaletarea spațiilor verzi

Contractul a fost câștigat de o firmă din Săcele și conține un pachet servicii de cosmetizare și toaletare a spațiilor verzi din oraș.

5.500 metri liniari de gard viu din municipiul Săcele vor fi tunși la prețul de 2,52 lei per mL, acest tarif incluzând următoarele operațiuni:

– tundere mecanizată gard viu

– greblarea și măturarea deșeurilor vegetale rezultate

– încărcarea si transportul deseurilor vegetale rezultate cu mijloace auto

Preţul pentru tăierea vegetației ierboase și a buruienilor este de 0,55 lei/mp pentru suprafețe cu vegetație ierboasă și buruieni mai mici de 40 cm înălțime. În cazul în care înălțimea acestora depășeste 40 cm, prețul este de 0,88 lei/mp.

În acest tarif este inclusă tăierea mecanizată, greblarea și măturarea resturilor vegetale rezultate precum și încărcarea și transportarea acestora.

Suprafețele pe care se va executa activitatea de înlăturare a buruienilor sunt de 138.000 mp pentru vegetația ierboasă mai mică de 40 cm înălțime și de 21.600 mp pentru înlăturarea vegetației ierboase mai mare de 40 cm.

Consilierii PNL Săcele: Semnale de alarmă despre apă potabilă de la Săcele și o propunere pentru accesul copiilor pe terenurile de sport

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia