Home / Actual / Probleme prin Săcele: Bariera, flexul și salubritatea

Probleme prin Săcele: Bariera, flexul și salubritatea

Primăria Săcele spune că lupta împotriva depozitării ilegale a gunoaielor pe domeniul public din Săcele continuă.

În cursul săptămânii trecute, Primăria Municipiului Săcele, în colaborare cu Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele, a montat o barieră pe Valea Gârcinului.

Scopul acesteia era/este restricționarea/stoparea accesului în zonă a oricăror mijloace de transport care pot depozita ilegal deșeuri de orice fel pe domeniul public, continuă comunicatul.

Dacă în prima seara de la montare bariera a fost distrusă, fiind reparată a doua zi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bariera a fost complet vandalizată, tăiată cu flexul și aruncată in râpă.

Se pare că măsurile adoptate de autoritățile locale nu sunt pe placul celor care depozitează ilegal deșeurile, creând astfel un disconfort vizual și nesocotind eforturile de a păstra un mediu salubru.

”Indiferent de obstacolele apărute vom continua aplicarea măsurilor pentru stoparea depozitărilor ilegale de deșeuri iar pentru persoanele care disprețuiesc eforturile noastre nu vom manifesta nici un fel de indulgență, ajungând chiar la confiscarea mijloacelor de transport utilizate în astfel de acțiuni.”, se termina postarea de pe Facebook a Primariei Municipiului Săcele.

Jigniri în Consiliul Local Sacele: În rânjetele îngăduitoare ale puterii, un consilier PSD îi numește proști pe colegi de-ai săi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia