Home / Actual / Jigniri în Consiliul Local Sacele: În rânjetele îngăduitoare ale puterii, un consilier PSD îi numește proști pe colegi de-ai săi

Jigniri în Consiliul Local Sacele: În rânjetele îngăduitoare ale puterii, un consilier PSD îi numește proști pe colegi de-ai săi

Momente halucinante în Consiliul Local Săcele, acolo unde, în timpul unui vot pentru un punct de pe ordinea de zi un consilier local al PSD este suprins de microfon cum îi numeste pe colegii liberali cu apelativul ”proști”.

Ieșirea suburbană și nesancționată a fost a consilierului Medianu Gheorghe și a venit într-un moment cheie al ședinței de luna trecută.

Consilierii votau pentru posibilitatea acordării unor sume de bani din bugetul municipiului pentru ca primarul Virgil Popa să se apere într-un proces intentat de locuitori din zona Bunloc.

Mai corect spus, era vorba de aprobarea achizitionarii serviciilor de consultanta, asistenta juridica si/sau reprezentare in justitie in speta ce face obiectul dosarului nr. 3922/62/2020 avand ca obiect actiune in anulare act emis de autoritati publice, aflat pe rolul Tribunalului Brasov.

Cum liberalii au solicitat ca această aprobare să nu se acorde, iar sintagma ”Consiliul Local” să fie scoasă din orice material final al hotărârii de consiliu local, la final, la vot … nervii consilierului PSD Medianu au cedat și acesta a spus ”sunt proști”.

Mai grav este că în loc de o sancționare rapida și fermă a acestei ieșiri suburbane a pesedistului Medianu, în momentul în care consilierul local PNL George Paraipan i-a ”mulțumit” acestuia ironic pentru apelativ, președintele de ședință, nimeni altul decât amabilul și serviabilul viceprimar Geczi (UDMR) a sărit ca ars avertizând că nu tolerează luări de cuvânt fără acordul său.

 Bine că tolerează jigniri, în numele alianței PSD-UDMR de la Săcele!

Material video mai jos cu momentul prezentat:

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia