Home / Actual / Probleme pentru 2 săceleni după ce polițiștii au descoperit că unul nu avea permis, iar celălalt i-a încredințat mașina
foto cu caracter informativ

Probleme pentru 2 săceleni după ce polițiștii au descoperit că unul nu avea permis, iar celălalt i-a încredințat mașina

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1 și alin. 3 din Codul Penal.

În fapt, la data de 05 septembrie 2020, în jurul orei 00.10, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 25 ani, care conducea un autoturism pe bld. Brașovului din municipiul Săcele, județul Brașov.

La momentul depistării, pasager în autovehicul se afla un alt tânăr, în vârstă de 19 ani.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul, în vârstă de 25 ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul aparține pasagerului, în vârstă de 19 ani, care i-a încredințat acestuia autovehiculul pentru a-l conduce pe drumurile publice.  

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea a I-a)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia