Home / Actual / Priorităţile săcelenilor: Procente fabuloase în sondaj şi multe păreri interesante

Priorităţile săcelenilor: Procente fabuloase în sondaj şi multe păreri interesante

Începută în weekend, o sondare comunitară referitoare la priorităţile săcelenilor a produs o emulatie puternică.

Peste 350 de persoane au votat deja, cei interesaţi putând să-şi exprime în continuare părerea pe link-ul de mai jos până miercuri (7 februarie).

Toate rezultatele vor fi făcute publice!

>>> Votați AICI prioritățile dumneavoastră! <<<

Pana sa vorbim despre cifre si procente, haideti sa vedem care a fost o parte din parerile exprimate de saceleni:

Frumos ar fi ca fiecare consilier sa isi aleaga o zona si sa se intalneasca cu cetatenii, nu doar in campanie.

Orice, care poate să atragă investitori în oraș, care ajuta firmele in dezvoltare pe plan local. Daca aceste lucruri funcționează, oamenii vor avea job local, banii se vor cheltui local, se încasează taxe mai multe taxe. Sa mergeți pe premiza: daca produci ai, daca nu, dai.

Facilitati de mobilitate pentru persoanele cu handicap. Investitii in educatia civica a cetatenilor.

Referendum privind revenirea la statul de oras si declararea cartierului Garcini comuna de sine statatoare…

Realizare sens giratoriu intre Sacele si Brasov

Schimbarea mentalitatii unora care lucreaza in primaria mun.Sacele.,…inlaturarea controlorilor din regia de transport si angajarea altor persoane capabile sa faca control in autobuze,….

1. Repararea(asfaltarea completă) bulevardului principal care traversează municipiul nostru trebuie să devină prioritatea numarul unu pentru administrația locală. Nu este normal ca după ce a fost ciuruită această șosea să fie lăsată in halul acesta. A trecut mai bine de un an de cand lucrarile executate pe această rută au fost finalizate, însă primăria nu a facut nimic în acest sens. În zonele cartierelor Precizia și Ștefan cel mare e dezastru.

2. Modernizarea parcului Mihai Eminescu din Precizia și să fie făcută la fel ca parcul de lângă ANL-urile din Ștefan cel Mare. Aici trebuie sa mai și puneți gardieni pentru că sunt foarte multe persoane care își duc animalele de companie să se ușureze în spațiul de joaca pentru copii.

Zona Bunloc să fie promovată mai bine (să fie instaurată o pârtie pentru sporturi montane sau pur și simplu pentru plimbări, iarna și vara), la cabana înspre Piatra Mare să se facă anumite tabere (mai ales vara), unde să se poată sta liniștit cu cortul (indicat ar fi niște toalete). Zonele de lângă râul Timiș ar trebui să fie amenanjate deoarece vara merg multe persoane cu cortul sau la grătar, iar amenajarea lor (cum sunt la lacul în Noua), ar fi o idee bună.

Priviti cu mare atentie si la Dambul Morii! nu este apa, canalizare, drumuri, chiar penibil. Bine ca ne-ati plasat pe zona B de impozitare si nu pe zona C!

După părerea mea toate cele de mai sus sunt foarte importante… Mai ales asfaltarea străzilor și întreținerea țevilor de gaz și apă..

Iluminatul pe strada subobrej și străzile nu sunt asfaltate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply