Home / Actual / Prins la volan prin Săcele și băut și fără permis după un eveniment rutier

Prins la volan prin Săcele și băut și fără permis după un eveniment rutier

Un bărbat a fost depistat șofând în stare avansată de ebrietate și fără permis de conducere, un adevărat pericol pentru şoferi şi pietoni.

Acesta a fost depistat pe raza localității Săcele, conducând în stare avansată de ebrietate și fără a deține permis de conducere, unde a fost implicat într-un eveniment rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale.

„Echipajul de poliție care s-a deplasat la locul evenimentului a procedat la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 1,02 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Ivan.

În urma verificărilor polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Controalele Poliției Săcele s-au lăsat cu amenzi și chiar cu un dosar penal

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia