Home / Actual / Controalele Poliției Săcele s-au lăsat cu amenzi și chiar cu un dosar penal

Controalele Poliției Săcele s-au lăsat cu amenzi și chiar cu un dosar penal

La data de 11 octombrie, în intervalul orar 6.00-8.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au organizat și desfășurat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pe linie rutieră pe raza municipiului Săcele.

Cu ocazia activităților desfășurate, cadrele de poliție au verificat 51 de autovehicule, dintre acestea 14 fiind autovehicule destinate transportului rutier public de persoane și au testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat un număr 45 de conducători auto.

De asemenea, polițiștii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1305 lei, au retras un certificat de înmatriculare și au aplicat o sancțiune pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, totodată, fiind reținut un permis de conducere.

Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 41 ani, care conducea pe bld. George Moroianu un motociclu.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Se sapă din nou prin Săcele. Din 14 octombrie

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia