Home / Actual / Prins de polițiștii săceleni și beat și fără permis
foto cu caracter informativ

Prins de polițiștii săceleni și beat și fără permis

La data de 11 mai 2020, în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 25 ani, care conducea un autovehicul pe DJ103A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, pasager în autoturism fiind și un tânăr, în vârstă de 23 ani.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,78 mg/l alcool pur.

Prin urmare, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus aparține pasagerului.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”- faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin.1 și alin. 3 din Codul Penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Noutăți în privința înmatriculărilor auto și a examenelor pentru permisul de conducere

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia