Home / Actual / Primarul Virgil Popa le cere scuze săcelenilor pentru transportul în comun inadecvat și anunță achiziții de autobuze

Primarul Virgil Popa le cere scuze săcelenilor pentru transportul în comun inadecvat și anunță achiziții de autobuze

“Municipiul Săcele are de astăzi încă două autobuze și un microbuz, care vor contribui la îmbunătățirea serviciilor de transport pentru locuitorii orașului.

Cele două autobuze achiziționate de către S.C. Servicii Săcelene S.R.L. sunt 2 MAN-uri scurte cu 3 uși, an fabricație 2004, iar microbuzul un RENAULT, an fabricație 2009.

De menționat că cele trei mijloace de transport în comun sunt dotate cu rampe pentru persoane cu dizabilități și cu climatizare.

Datorită unor probleme legate de structura de personal (lipsă șoferi) S.C. Servicii Săcelene S.R.L. nu a reușit să ofere în ultimele săptămâni un transport în comun adecvat, fapt pentru care Primăria Municipiului Săcele își cere scuze pentru disconfortul creat.

Aceste probleme se vor remedia în cel mai scurt timp”, asa cum anunta pe Facebook, primarul Virgil Popa

Nunta de vis în 2018 devine realitate la Complexul “Bella Vista” din Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply