Home / Actual / Primarul Virgil Popa are planuri mari: Creșă, stație de autobuz și străzi asfaltate în Gârcini

Primarul Virgil Popa are planuri mari: Creșă, stație de autobuz și străzi asfaltate în Gârcini

Cu fondurile europene accesate prin intermediul acestei strategiei GAL-ului, autoritățile din Săcele ar urma să construiască și o creșă (investiție estimată la 500.000 de euro), care este de altfel o necesitate pentru tot municipiul.

Tot în această strategie este cuprins și un proiect de extindere a rețelei de transport în comun către această comunitate și achiziția a două autobuze noi, finanțarea în acest caz, estimată la 60.000 de euro, urmând să fie asigurată de la bugetul local.

Prima stradă asfaltată în Gârcini, probabil în 2018.

Pe langă proiectele derulate cu fonduri europene, Primăria Municipiului Săcele va completată cu proiecte derulate de la bugetul local.

De exemplu, încă de anul trecut a început în acest cartier un proiect de modernizare a infrastructurii stradale și s-au pietruit toate cele 13 străzi.

De asemenea, s-a introdus și iluminat public pe 4 străzi, urmând ca în 2018 acest lucru să se întâmple pe alte 3 străzi, unde exista și soluții tehnice.

Este posibil ca anul viitor prima stradă asfaltată din acest cartier, de un km, sa fie strada Gârciniului, asa cum a declarat primarul municipiului, Virgil Popa.

Pompierii au intervenit la o alarmă falsă la Liceul Teoretic “George Moroianu”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply