Home / Actual / Primarul dezastru: Caniculă afară, orașul stă sub gunoaie

Primarul dezastru: Caniculă afară, orașul stă sub gunoaie

Primarul Popa Virgil a fost prea ocupat în aceste zile cu organizarea Sântiliei sau a ceea ce a mai rămas dintr-un eveniment ce odinioară era o mândrie a comunității.

Acum, sub administrarea lui Popa Virgil, Sântilia este o umbră a evenimentului de calitate ce îi aducea împreună pe toți cei ce simțeau mocănește, iubeau tradiția, obiceiurile și valorile ce ne fac unici în zona Țării Bârsei. 

În tot acest timp, orasul troneaza, conform spuselor locuitorilor, sub gunoaie, desi afara este canicula si acestea degaja un miros ingorzitor in multe zone. 

Iata ce spune o doamna, in legatura cu foto de mai sus (realizata sambata – 23 iulie, la orele pranzului):

”În atenția domnului primar și cine se mai ocupa cu asa ceva! Va rog luați masuri , trimite-ți pe cineva, care se ocupa cu gunoiul, golirea containerelor, la întrarea în piață Electroprecizia, containerul este plin, dă pe afara, miroase îngrozitor, nu poți trece pe drum și unde mai pui ca este la nici doi metri de brutărie și de magazin. Cum este permis asa ceva? Magazin alimentar, brutărie, la un pas de gunoi care emana un miros îngrozitor, se amesteca cu aburii de pâine, care iese din brutărie!”  

Răspunsurile săcelenilor nu au întârziat să apară, majoritatea dintre ei confirmând problemele din tot orașul, probleme la care administratia nu pare a avea soluție.

”Nu doar aici e dezastru, ci la toate așa zise Ecoinsule!! Indolență și nepăsare!!”, spune R. M.

”Toate platformele de deșeuri sunt la fel. Indiferent de oră!”, confirmă și I.M

”Eu am văzut șoarecii la bl 1 la gunoaie” spune L.I

”Hai nea primare… Mai trage un loz norocos de la cei care au avut încredere în vorbele rostite de tine în campania electorală!!! Rușine mare!!!”, continuă N.P

”Aceasta este imaginea impotentei administrative a primarului ales de majoritatea celor din cartierul ElectroPrecizia chiar de doua ori la rând , păi dacă așa primar alegi așa rezultate ai!”, concluzionează și C.P

Din păcate pentru săceleni, mai sunt 2 ani în care trebuie să suporte incompetența dovedită a actualei administrații în materie de management al deșeurilor. 

La Săcele, cu Popa Virgil primar, aceeași firmă deservește fără niciun fel de grijă locuitorii. Taxa de salubritate s-a scumpit, însă serviciile – după cum spun oamenii – au rămas la fel! Sau sunt mai slabe calitativ?

După propunerea lui Popa Virgil (PSD) de a mări taxele și impozitele pentru 2023, la Săcele se scumpește și gunoiul – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia