Home / Actual / Primăria vrea să modernizeze 2 clădiri din municipiu: ”Ajungem să ne fie frică să venim acasă de la serviciu că ne dă cineva în cap că vrea să fure din curtea omului bunuri”
foto Facebook Municipiul sacele

Primăria vrea să modernizeze 2 clădiri din municipiu: ”Ajungem să ne fie frică să venim acasă de la serviciu că ne dă cineva în cap că vrea să fure din curtea omului bunuri”

În anul 2022 urmează să se clarifice situația juridică a imobilelor și a terenurilor aferente de pe B-dul George Moroianu, unde în prezent își desfășoară activitatea 3 medici de familie (care au peste 5000 de pacienți) și Stația de Ambulanță, spune un comunicat al primariei Municipiului sacele.

Clădirea unde își desfășoară activitatea medicii de familie urmează să fie modernizată, pentru a le oferi săcelenilor condiții moderne.

În cadrul aceluiași plan pentru anul următor, ar trebui modernizată și Stația de Ambulanță din municipiu situată lângă această clădire, în curtea din spate.

Salvatorii montani ar urma să beneficieze și ei de mai multă atenție din partea administrației locale pentru că un sediu Salvamont Săcele este în proiect pentru anul 2022.

Deocamdată, realitatea din zonă este de altă factură.

Clădirile sunt neîngrijite, curtea din spate – transformată în parcare – nu este asfaltată și este plina de gropi, iar gardul dintre acest spațiu și vecinii din zonă este dărâmat în multe zone.

Aceasta ultimă problemă a fost sesizată de locuitori, înca de acum 6-7 luni, însă conform spuselor acestora deocamdată nu s-a găsit înțelegere pentru rezolvarea problemei. (foto dreapta)

”Am băgat cerere anul acesta undeva în iunie și nici acum nu am primit răspuns în sensul că am vorbit și cu domnul viceprimar Géczi și știa de cerere și mi-a spus că urmează să primim în scris. Nu am primit nimic. Ajungem să ne fie frică să venim acasă de la serviciu că ne dă cineva în cap că vrea să fure din curtea omului bunuri”, spun solicitanții.

Poate cu odată cu modernizările din zonă anuntațe pentru anul 2022 se va rezolva și problema împrejmuirii acestui teren ce deservește atât clădirea cu cabinete medicale individuale, cât și clădirea ambulanței.

Oamenii lui Popa Virgil au ”asfaltat” o … rigolă din zona Baciu

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia