Home / Actual / Primăria Săcele vrea să rezolve situația terenului pe care se află ”Groapa de gunoi Timiș – Triaj” prin cedarea acestuia catre Brașov

Primăria Săcele vrea să rezolve situația terenului pe care se află ”Groapa de gunoi Timiș – Triaj” prin cedarea acestuia catre Brașov

Primăria Municipiului Săcele a demarat procedurile legale privind reglementarea situației terenului aferent obiectivului ”Groapa de gunoi Timiș – Triaj”.

După primirea solicitării din partea Primăriei Municipiului Brașov din data de 14 iunie a.c, înregistrată la Primăria Săcele în data de 19 iunie a.c, Primăria Municipiului Săcele a demarat procedurile legale pentru reglementarea situației juridice a terenului respectiv.

Precizăm că terenul este înscris în Cartea Funciară nr. 152536 Brașov în proprietatea CAP Săcele și a fost nevoie de realizarea unui schimb de terenuri între proprietarul înscris în CF, respectiv CAP Săcele și Municipiul Săcele.

Această procedură a necesitat o anumită perioadă de timp și a fost finalizată zilele acestea printr-o Hotărâre a Comisiei Locale de Fond Funciar Săcele.

Doar după realizarea acestei proceduri, situația juridică a terenului poate fi trimisă spre deliberare Consiliului Local Săcele, fapt care se va întâmpla la ședința din luna iulie.

conform comunicat Primaria Săcele.

Terenul pe care se află fosta rampă de gunoi Timiș-Triaj se află o parte în proprietatea unității administrativ teritoriale Brașov și o parte, mai mica, a Săcelelui.

Cum cererea de finanțare la Agentia Fondului de Mediu trebuie depusă de un singur proprietar, una dintre cele doua Primării trebuie să cedeze o parte din teren celeilalte.

Au fost purtate discuții între cele două administrații locale ca dreptul de administrare al terenului cu pricina să fie cedat Brașovului, ceea ce se va întâmpla în curând. 

Raiffeisen Bank a închis sucursala de la Săcele

Program de vizitare și tarife Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia