Home / Actual / Primăria Săcele anunță reabilitarea străzilor din cartierele Baciu, Turcheș, Cernatu

Primăria Săcele anunță reabilitarea străzilor din cartierele Baciu, Turcheș, Cernatu

Cantitatea de apă căzută în timpul ploilor de ieri, 23 iulie, a afectat o mare parte din străzile din cartierele Baciu, Turcheș și Cernatu.

O bună parte din ele fuseseră deja reparate după ploile din ultimele două luni, dar lucrările vor trebui reluate de la zero, în multe zone.

În cursul zilei de luni, 23 iulie și astăzi, 24 iulie, au avut loc intervenții pentru degajarea principalelor bulevarde de aluviunile aduse de ploaie, iar în cursul zilei de astăzi urmează să se înceapă lucrările și pe celelalte străzi ale municipiului.

De asemenea, se vor începe lucrările de reabilitare, într-o primă etapă, a străzilor afectate de ploi din cartierul Baciu. Astfel vor începe lucrări pe străzile Al. I. Cuza, Brazilor, Caraiman, Carierei, Dealului, Izvoarelor, Schiorilor, Vâlcele, Bârsei, Anna Bereczki, Cerbului, Cloșca, Crișan, De Mijloc, Godri Janos, Horea și Vulturului.

După finalizarea acestora vor urma lucrări de reabilitare pe străzile din cartierele Turcheș și Cernatu.

conform text Primăria Municipiului Săcele

O rupere de nori a creat din nou probleme la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia