Home / Actual / Primăria a demarat acțiunile necesare pregătirii în bune condiții a sezonului de iarnă 2018-2019

Primăria a demarat acțiunile necesare pregătirii în bune condiții a sezonului de iarnă 2018-2019

La nivelul Municipiului Săcele au fost demarate acțiunile necesare pregătirii în bune condiții a sezonului de iarnă 2018-2019.

Lucrările de deszăpezire vor fi efectuate de către S.C. CIBIN S.R.L. în baza contractului de delegare nr. 92 din 08.12.2014.

Conform datelor puse la dispoziție de societatea CIBIN aceasta va folosi pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului un număr de 19 utilaje care la acest moment sunt pregătite de intervenție.

A fost constituit și un prim stoc de material antiderapant format din 300 tone sare și 250 tone agregate 0-8 mm reprezentând aproximativ 30% din necesarul pe întreg sezonul rece curent.

Se are în vedere deszăpezirea principalelor artere – B-dul Brașovului , B-dul George Moroianu și Piața Libertății, cvartalele de blocuri, cât și toate celelalte drumuri de pe raza municipiului Săcele.

Centura ocolitoare a municipiului (Str. Câmpului) va fi deszăpezita de către C.N.A.I.R. (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) în timp ce pe DJ103B, Săcele-Tărlungeni, vor fi desfășurate lucrări similare de către Consiliul Județean Brașov.

conform comunicat Primaria Municipiului Sacele, foto Facebook

Tupeu administrativ la Săcele! Să ți se ceară să explici cum ai cheltuit bugetul local și să răspunzi că nu este de interes public

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia